Contact

Ik - Katinka Waelbers - aan het glasblazen: met mij contact via onderstaande gegevens
Katinka Waelbers aan het glasblazen

We hebben graag contact met je!

Wil je iets laten maken, of ben je opzoek naar bijzondere glaskunst? Je bent van harte welkom!

Deze website hoort bij Glass & Art, een van de weinige glaskunstateliers in Nederland die alle gesmolten glastechnieken (inclusief emailleren) in huis heeft.

  • Contact per telefoon: 06-18110704  (9 tot 22 uur, 7 dpw)
  • Contact per email: info@glasblazen.nl of info@glass-and-art.nl
  • Ons adres (open op afspraak): Rector Nuijensweg 1, 5352LR Deursen (Ravenstein)
Met de auto

A50 met de auto is Glass en Art eenvoudig te vinden: vanaf de A50 neem je tussen Nijmegen en Den Bosch de afslag Ravenstein. Hou Ravenstein aan, totdat je op de eerste rotonde bent na de snelweg. Daar hou je Megen aan. Je gaat rechtdoor, totdat je onder de spoorbrug (viaduct) door rijdt. Kijk je dan links, dan zie je een eenzaam huis met zonnepanelen op het dak. Daar is, maar je moet toch even doorrijden tot aan de rotonde. Volg daar de twee bruine borden: deze sturen je de paralelweg op, terug naar het eenzame huis tussen de doorgaande weg en het boeren weggetje. Het lijkt een fietspad, maar dat is het niet!

Lopen vanaf het station

Vanaf het station is het 600 meter lopen: stap uit op station Ravenstein, en loop naar de pizzeria. Loop de pizzeria voorbij, met het spoor aan je linkerhand. Loop over het viaduct, en neem het trapje naar beneden. Krul onder het viaduct door en wandel de polder in. Je ziet rechts een huis met een grote heg en zonnepanelen. Loop erom heen en je ziet vanzelf ons huis en de ateliers.

De route vanaf het station naar Glass & Art
Ravenstein: romantisch vesting stadje aan de Maas

Glass & Art is gelegen in het romantische vestigingsstadje Ravenstein. Dat ligt tussen Den Bosch en Nijmegen. Je kunt een bezoek aan het atelier dus goed combineren met een bezoek aan Ravenstein zelf, of aan Den Bosch of Nijmegen. Ravenstein is verrassend leuk! De architectuur uit vorige eeuwen is geweldig natuurlijk. De horeca, het stadsplein met de terrassen, en de stellingmolen met de bierbrouwerij maken het goed toeven. De vele ateliers in het stadje, de eeuwenoude smederij, het leerlooijersmuseum, en de schattige antiek en interieurwinkeltjes zijn zeker de moeite waard.