Categorieën
Glass & Art nieuws

Een nieuw portfolio Afscheid en Herinnering

We hebben een nieuw portfolio Afscheid en Herinnering, en daar zijn we best een beetje trots op.

Ongeveer een derde van ons werk bestaat uit het maken van kunst met as, kunst als aandenken of kunst als deel van de rouwverwerking. Dat is zeer mooi en dankbaar werk, dat ik ontzettend graag doe: iets maken dat echt past bij de mensen en de dierbare herinneringen die zij hebben.

Ons oude portfolio Afscheid en Herinnering was al weer 4 jaar oud, en in die tijd is zoveel gebeurd en zoveel gemaakt, dat het de hoogste tijd was een een nieuw boek.

Er is zoveel mogelijk…

Wat is er allemaal mogelijk? Ten eerste zijn er natuurlijk de kleinere glasobjecten zoals bollen, harten, druppels, theelichtjes van glas met crematie-as erin. Een zeer persoonlijk, op maat gemaakt klein aandenken dat mooi is in iedere woonkamer of slaapkamer.

In het nieuwe portfolio vind je meerdere voorbeelden van glazen bollen, harten, tranen, etc. Wilt u het hele boek inzien vanachter uw eigen pc? Stuur dan een mailtje naar info@glasblazen.nl.

Verder blazen we geregeld urnen. We hebben altijd wel een voorraad mooie glazen urnen staan, in alle kleuren, maten en vormen, maar we maken ze ook graag speciaal naar wens. Dan passen ze altijd bij de klanten en hun dierbare herinneringen.

Enkele voorbeelden van de urnen uit het nieuwe portfolio. Wilt u het hele boek inzien vanachter uw eigen pc? Stuur dan een mailtje naar info@glasblazen.nl.

En dan is er die hele grote categorie (glas)kunst: van klein tot groot, van zeer abstract, tot heel gedetailleerd figuratief. Je kunt het zo bijzonder en mooi niet bedenken, of we hebben het wel eens gemaakt. Een glazen tennisbal met as van een zeer geliefde hond, orchideeën met as van een moeder die bij leven nog de mooiste bloemen kweekte, een tuba voor een weduwe die altijd herinnerd wilde worden aan het mooie spel van haar man.

Een tuba en een tennisbal, beide bijzondere projecten uit het nieuwe portfolio. Wilt u het hele boek inzien vanachter uw eigen pc? Stuur dan een mailtje naar info@glasblazen.nl.

Heeft u interesse om iets te laten maken, neem vooral contact op met Katinka Waelbers. Wilt u eerst even rustig zelf kijken? Klik dan hier voor een uitgebreide beschrijving van hoe wij werken.

Glazen bloemen met as uit het nieuwe portfolio. Wilt u het hele boek inzien vanachter uw eigen pc? Stuur dan een mailtje naar info@glasblazen.nl.

Met dank aan Ron van Wieringen voor dit nieuwe portfolio Afscheid en Herinnering.